Klubnyheder

Parasport i Silkeborg IF

24. august 2018, 11.34

SIF tilbyder i samarbejde med Parasport Danmark, træning i klubregi for unge, yngre og voksne piger og drenge med specielle behov. Indtil videre fokuseres der på fodbold for spillere med indlæringsvanskeligheder og for udviklingshæmmede.


Holdet træner på Søholt hver mandag kl. 18.30 - 20.00 indtil oktober, hvorefter træningen rykker indendørs i vinterhalvåret. De eneste undtagelser er de dage, hvor Silkeborg IFs hold i Nordic Bet-ligaen spiller mandagskampe på JYSK park. 


Gratis adgang til JYSK park

Som medlem af holdet, får man gratis adgang til SIFs hjemmekampe på JYSK park, foruden den ugentlige træning. Bestyrelsesmedlem i SIF amatør, Jan Beck-Nielsen, fungerer som træner for Parasport-holdet, og han er glad for, at SIF også tilbyder fodbold til spillere med andre forudsætninger:


- Vi er glade for at kunne give dette tilbud til unge og ældre, som indtil nu ikke har haft mulighed for at udøve deres sport i et etableret klubmiljø. Det er vores holdning, at alle uanset forudsætninger, skal have mulighed for at spille fodbold. Alle er derfor velkomne til at møde op helt uforpligtende og prøve det af nogle gange, inden man beslutter om man vil fortsætte.


Parasport Danmark er et specialforbund under Danmarks Idrætsforbund (DIF). Parasport Danmark har ca. 400 medlemsklubber med tilsammen ca. 13.200 medlemmer, som tilbydes aktiviteter inden for 33 idrætsgrene.


Læs mere om Parasport Danmark her.