Klubnyheder

Hør fortællingen om DM-guldet i 94

11. november 2018, 14.03

Historien om Silkeborg IFs Danmarksmesterskab i 1994 er genfortalt i podcast-serien "Superligaens Største Øjeblikke", som Mediano har udgivet. I fortællingen, der har en varighed på godt en time, kommer nogle af nøglepersonerne bag triumfen rundt om det drama, der måtte vente til de allersidste minutter med at blive udløst.


“Man må jo også sige, at den dramaturgi der ligger i det, man tror jo næsten ikke på, det er sandt… Det er jo ubetinget den mest dramatiske afslutning på et mesterskab nogensinde.” Sådan er SIF-legenden Morten Bruun citeret for at sige til Mediano.nu.


Historen burde næsten være pensum for alle Silkeborgensere. Lyt med og bliv grebet af stemningen ved at klikke HER.


Mediano-besøg om SIFs talentudvikling

Allerede tilbage i 2017 var Mediano på besøg hos Silkeborg IF for at sætte fokus på det store talentarbejde, som særligt i disse år bærer frugt. Det kan du høre mere om HER.


Mediano.nu beskriver sig selv som "stedet, der gør dig klogere på sport, og det skal være stedet for den seriøse fodboldjournalistik på alle platforme [...]". Mediet udkom i 2016 og har siden da udgivet et hav af artikler og podcasts om såvel dansk som udenlandsk fodbold, foruden afstikkere til områder som fx. ledelse.