Klubnyheder

SIF Fodboldskole til sommer

27. december 2018, 10.03

SIF afholder igen i 2019 en sommerfodboldskole for træningsparate piger og drenge i årgang 2010 - 2007. Det sker i uge 27 og uge 32, men billetsalget starter først til marts! Og hvorfor nu det?

 


Respekt for juleudgifterne


SIF har i mange år afholdt en DBU-fodboldskole, men i 2018 besluttede vi at udbyde vores egen; en fodboldskole med et tydeligt SIF-aftryk ud fra de holdninger og værdier, vi har til børnefodbolden. Ikke på grund af utilfredshed med DBUs fodboldskoler, som vi synes vældigt godt om, men fordi vi gerne vil være afsender på vores egne produkter.


Traditionelt har DBU startet deres billetsalg i marts måned, men som noget nyt i år, åbner deres billetsalg allerede i december. Og det med god grund; nu kan man købe en billet til sommerens fodboldskole som julegave. Isoleret set synes vi også, at det giver god mening.


Til gengæld synes vi ikke om, at forældre skal købe en billet seks måneder forud - og heller ikke på et tidspunkt, hvor der forventeligt er mange andre udgifter i forbindelse med julen. Disse to overvejelser er derfor hovedårsagen til, at vi først åbner billetsalget til marts. SIF Fodboldskole året rundt

Udover sommerens fodboldskoler, afviklede vi også en tilsvarende i uge 42. Og mon ikke, vi afvikler noget igen i uge 7 eller til Påske. Nærmere information dukker op her på siden til rette tid.Eventuelle spørgsmål kan rettes til Daglig Leder, Jacob Tind.